Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΠΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, το προσωπικό μας βρίσκετε δίπλα σας, να σας συστήσει τους φακούς επαφής που θα σας βοηθήσουν πραγματικά. Με την εμπειρία και τη συνεχή εκπαίδευσή μας, σας προσφέρουμε τις πιο υπεύθυνες και φιλικές λύσεις, μέσα από επώνυμες εταιρείες που είμαστε σίγουροι ότι φροντίζουν τα μάτια σας.

Η εταιρία μας προσφέρει:

  • Υψηλή ποιότητα service πριν και μετά τις πωλήσεις.
  • Συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΩΝ

Έχετε παλιά γυαλιά (ηλίου ή οράσεως) ξεχασμένα σε κάποιο συρτάρι επειδή έχουν χαλάσει και δεν βρήκατε ποτέ την ευκαιρία να φτιάξετε; Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά γυαλιών. Μπορούμε να διορθώσουμε κάθε τύπου γυαλιά οικονομικά και γρήγορα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΓΥΑΛΙΩΝ

  • Καλό είναι πριν γίνει η αποστολή των γυαλιών σας, να υπάρχει μια τηλεφωνική επικοινωνία για να ενημερωθούμε πιο αναλυτικά για το πρόβλημα των γυαλιών σας
  • Στέλνετε τα γυαλιά σας μαζί με τη θήκη τους (για λόγους ασφαλείας) με Courier στη διεύθυνση Ι. Δραγούμη 3, Κατερίνη 60 100 με δικά σας έξοδα (το κόστος ανέρχεται συνήθως γύρω στα 4 ευρώ)
  • Από τη στιγμή της παραλλαβής θα ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος και τις μέρες που θα χρειαστεί η επισκευή
  • Γίνετε επιστροφή των γυαλιών σας και η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή (δωρεάν αντικαταβολή)

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Πρωτοποριακοί σκελετοί, ελαφρείς, ανθεκτικοί, κατασκευασμένοι από μη τοξικά υλικά, άθραυστα κρύσταλλα αποτελούν τα κύρια ποιοτικά χαρακτηριστικά των επιλογών μας. Τα πρωτότυπα σχέδια και χρώματα που διαθέτουμε ικανοποιούν απόλυτα την παιδική φαντασία και αισθητική.

Διαβάστηκε 4398 φορές

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά Άρθρα